Pop-up Wedding

Wij maken trouwen gemakkelijk, uniek en budgetvriendelijk.
Klinkt dit goed? Dan is een pop-up wedding misschien wel iets voor jullie!

Een pop-up wedding in het kort….

Pop-up wedding is een nieuw concept dat wij introduceren in Nederland. Het is afkomstig uit Noord-Amerika en Australië en is de nieuwe manier van trouwenJe trouwt op een bijzondere locatie die officieel benoemd wordt tot trouwlocatie voor 1 dag. De locatie stylen we compleet en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Meerdere koppels kunnen gebruik maken van deze uniek, gestylde trouwlocatie, waardoor de kosten gedeeld kunnen worden. Je krijgt een eigen tijdsblok en kan kiezen uit een selectie van verschillende locaties met de bijbehorende trouwdatum en styling thema.

Betaalbaar

De kosten blijven beperkt omdat je de dag met meerdere stellen deelt. Nee, niet allemaal tegelijk, ieder stel heeft zijn eigen, unieke pop-up wedding. Maar omdat je de kosten van de dag (denk aan locatie, styling, bloemen etc) deelt bespaar je aanzienlijk op de kosten. Wij zorgen voor een strakke organisatie. Hierdoor zal je niet eens merken dat er nog meer koppels op dezelfde datum en locatie trouwen. Samen delen is de key en je betaalt een fractie van wat je anders had moeten neertellen. Zo hebben jullie je eigen unieke dag en nog geld over voor bijvoorbeeld een huwelijksreis of een groot feest!

locatiesJa, ik wil een pop-up weddingandere opties

Pop-up wedding werkwijze

Persoonlijk kennismakingsgesprek

In het eerste gesprek komen wij meer over jullie te weten. Welke stijl zoeken jullie en wat zijn jullie wensen? Wij vertellen welke mogelijkheden er zijn en wat we jullie kunnen bieden. Ook is er volop ruimte voor al jullie vragen over het concept van de pop-up wedding. Samen gaan we kijken welk pakket er bij jullie wensen en budget past. Wij willen deze dag de beste dag van jullie leven maken en een persoonlijk gesprek is daarin een absolute must.

De locatie

Wij organiseren intieme ceremonies op unieke locaties in Nederland. Denk aan een plek waar normaal gesproken niet getrouwd wordt zoals middenin het bos, een oud fabriekspand, dakterras, park of een oud klooster. Ook organiseren we ceremonies op bijzondere trouwlocatie zoals bijv een kasteel. Wij gaan op zoek naar dat ene bijzondere plekje en zorgen ervoor dat het voor één dag tot officiële trouwlocatie wordt benoemd. Bij een pop-up wedding wordt ruimte geboden aan 18 tot 30 gasten. Jij kan kiezen welke locatie het beste bij jullie past als bruidspaar. Deze locatie is 1 dag beschikbaar voor maximaal 5 bruidsparen.

Styling

De locatie stylen we compleet in de look en feel van een bijpassend thema. Denk bijvoorbeeld aan een bohemian bruiloft compleet met kant, tapijt, veren, vintage decoratie en heel veel bloemen. Of wil je liever een intieme ceremonie in een prachtig kasteel compleet met kandelaars, kroonluchters en antieke stoelen? Maar ook een out of the box thema zoals, botanic, pin-up of een dierentuin thema kunnen we realiseren met bijpassende styling en decoratie

 Ceremoniemeester

Het bruidspaar en hun gasten worden ontvangen en wegwijs gemaakt door de ceremoniemeester van The perfect weddingplanners. De ceremoniemeester zorgt ervoor dat de complete bruiloft op rolletjes verloopt en het bruidspaar volop kan genieten. Mochten er problemen zijn dan heeft de ceremoniemeester ze al opgelost voordat het bruidspaar er ooit erg in had.

Ceremonie

Het is een prachtig idee om de gelofte zelf te schrijven en aan elkaar voor alle mensen die je lief hebt uit te spreken. Dit maakt het nog intiemer. De ceremoniemeester kan ook iets vertellen over het bruidspaar als dat beter bij jullie past en de trouwambtenaar zal jullie daarna officieel gaan trouwen. Willen jullie liever alleen een ceremonieel huwelijk in plaats van een officieel huwelijk? Dat kan ook en het scheelt weer in de kosten!

 Toost 

Na het ja-zeggen volgt de toost. Er worden glaasjes bubbels uitgedeeld en jullie unieke bruidstaart mag worden aangesneden. De tijd van het feliciteren is aangebroken. De bruidstaart is speciaal voor jullie ontworpen en jullie hebben de smaak en vulling zelf uitgekozen. Als jullie kiezen voor het Yes & Food pakket gaan jullie na de toost lekker eten en wordt de bruidstaart tijdens het dessert moment aangesneden.

Afsluiting

Na de taart komt er een einde aan de pop-up wedding. Vanaf hier kunnen jullie zelf verder gaan en een invulling geven aan de rest van de dag/ avond met alle gasten of gewoon meteen op huwelijksreis gaan! Hoe jullie dat willen invullen mogen jullie zelf bedenken. Misschien willen jullie wel intiem dineren en lang tafelen in jullie favoriete restaurant? Of misschien houden jullie graag een groot feest in jullie stamkroeg en nodigen jullie nog meer vrienden uit? In principe is dit aan jullie, maar als jullie onze hulp willen bij het plannen kan dat zeker! Wij doen niets liever dan jullie gehele dag zo onvergetelijk mogelijk maken. Er is bij onze eerste kennismakingsgesprek ruimte genoeg om hier verder op in te gaan, indien gewenst. Vraag vooral naar de mogelijkheden en welke extra kosten hierbij komen.

locatiesJa, ik wil een pop-up weddingandere opties