Pop-up Wedding

Wij maken trouwen gemakkelijk, uniek en budgetvriendelijk.
Klinkt dit goed? Dan is een pop-up wedding misschien wel iets voor jullie!
Zie je op tegen het organiseren van een bruiloft? Maak je je zorgen over hoge kosten maar wil je wel alles zo mooi en perfect mogelijk regelen? The perfect weddingplanners  zijn er om jullie te ontzorgen en een onvergetelijke bruiloft te bezorgen.

Gemakkelijk

Pop-up wedding is een nieuw concept dat wij introduceren in Nederland. Het is afkomstig uit Noord-Amerika en Australië en is de nieuwe manier van trouwen. Binnen twee uur, op een fantastische locatie word je getrouwd, leggen jullie je persoonlijke gelofte af, jullie proosten met bubbels en de bruidstaart wordt aangesneden. Dit allemaal samen met jullie meest intieme vrienden en familie. Wij zorgen dat jullie bruiloft wordt vastgelegd door onze fotograaf en dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Unieke trouwlocaties

Om jullie dag onvergetelijk te maken hebben we een selectie van unieke locaties gevonden waar jullie uit kunnen kiezen. Deze locaties stylen we compleet van romantisch zomers, klassiek chique tot hip industrieel en alles wat daar tussenin zit. Aan jullie de keus!

Budgetvriendelijk trouwen

De kosten van de dag (de huur van de locatie, de fotograaf, de styling, de bloemen enz) worden gedeeld door meerdere koppels die tijdens de pop-upwedding dag komen trouwen. Iedereen krijgt zijn eigen tijdslot en wij zorgen voor een strakke organisatie. Hierdoor zal je niet eens merken dat er nog meer koppels op dezelfde datum en locatie trouwen. Samen delen is de key en je betaalt een fractie van wat je anders had moeten neertellen.

Zo hebben jullie je eigen unieke dag en nog geld over voor bijvoorbeeld een huwelijksreis of een groot feest! Wij zijn er om jullie te helpen én om een onvergetelijke dag te creëren waar je met plezier, liefde en vol geluk aan terug zult denken. Alles wat jullie hoeven te doen is op de juiste tijd op de locatie te verschijnen. De tradities houden stand maar wel in een modern en eigentijds jasje.

Onze werkwijzeJa, ik wil een pop-up wedding